Анализи

Карлос Контрера: Борис Бонев обикаля по медиите като лазарка

   
Карлос Контрера: Борис Бонев обикаля по медиите като лазарка

"Моето име и ВМРО в общинския съвет започва да се превръща в универсалното оправдание на Борис Бонев и "Промяната" за всеки техен провал и неуспех ", заяви пред БНТ Карлос Контрера - общински съветник от ПП "ВМРО-Българско национално движение".

"Борис Бонев обикаля по медиите като лазарка и тръби, че те си направили отвод, защото не били питани. Докладът, който аз съставих е на база на списък и предложения, който беше представено от г-н Бонев и г-н Димитров на консултациите. Аз не съм си го измислил. Имам мейла в пощата си. И ако г-н Бонев продължава да лъже... Призовавам го да излезем на един дебат да видим кой какво е направил!", акцентира Карлос Контрера. По думите му "не е сериозно да се твърди, че един общински съветник може да обърне с хастара нагоре група от 23 общински съветници", посочи Контрера. На въпроса кой е управляващ в СОС и кой е опозиция Карлос Контрера посочи, че отговорът е еднозначен.

"Столична община се управлява от кмет от "Продължаваме промяната" - ДБ - "Спаси София". Председателят на СОС беше избран от редиците на "Продължаваме промяната". И в този смисъл изказванията на Бонев, че той излизал в опозиция са абсурдни. На кого ще бъде опозиция?", попита общинският съветник от ПП "ВМРО-Българско национално движение". По думите му "Спаси София" има своите ключови назначения на различни позиции и е абсурдно Борис Бонев да бъде тяхна опозиция.

"Когато се избираше председател, с голям компромис действително, който направиха и ГЕРБ и ДПС, и "Възраждане", тогава тези общински съветници бяха добрите, разумните и конструктивните. Защо? Защото се случваха нещата на "Продължаваме промяната". Когато ние поставихме въпроса, че не може с 23 съветници да има претенции за ключовите комисии, изведнъж ние станахме лошите, същите, които до преди два часа бяхме конструктивни", посочи Карлос Контрера.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14