Шоу

Лоренцо е с ново гадже, запозна я със Софи Маринова (СНИМКА)

   
Лоренцо е с ново гадже, запозна я със Софи Маринова (СНИМКА)

Синът на Софи Маринова - Лоренцо, пак е хлътнал до уши. Толкова е влюбен в новата си избраница, че е решил да ѝ уреди среща с майка си. Наследникът на ромската перла допреди няколко месеца бе сгоден за комшийката си от Етрополе Мария, но в последния момент реши да отмени сватбата. А причината бе появата на друга девойка в живота му.

Новата на Лоренцо се казва Катерина. Изглежда, романсът между забъркващия се постоянно в проблеми син на Софи и изгората му продължава. Даже нещата стават по-сериозни. Преди дни Лоренцо е запознал майка си с новата си половинка, пише „България Днес“.

Както винаги, ромската перла е останала възхитена от „снахичката“ и много я харесала. Именно Софка качи снимка на младите влюбени, под която постави едно сърчице. Софи била категорична, че Катерина има ангелско лице и е точно за наследника ѝ.

Никога досега ромската перла не е казвала лоша дума за някое от гаджетата на сина си. Софи по принцип се старае да не се меси в живота на единствения си наследник. Лоренцо държи майка му да изкаже мнението си за по-сериозните му гаджета. Точно поради тази причина младият певец, който отдавна не се е изявявал като певец, изчаква да види как ще се развият отношенията му с девойките и чак тогава ги среща с популярната си майка.

Софи Маринова се надявала, че с Катерина Лоренцо ще спре да се забърка в проблеми и скандали. Мацката до единствения наследник на Маринова се стремяла да го пази от „приятели“, които го тикат по лошия път, по който бе тръгнал.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14