Новини

Нотариуса имал специален човек, който да му носи телефоните. Полицаи пазели SS клуб?

   
Нотариуса имал специален човек, който да му носи телефоните. Полицаи пазели SS клуб?

Оказа се, че Нотариуса е давал само едно интервю - пред АКФ. Потърсихме го след сигнал на Ивайла Бакалова. Тогава решихме да ги осветлим - със запис. Това заяви пред бТВ журналистът Николай Стайков от Антикорупционния фонд  по повод след разпита му пред ВСС след убийството на Мартин Божанов.

С Емил Писков (бивш служител в ГДБОП, бивш служител в ДАНС, даже работил по магистрати, участвал в схемите за изнудване) се наричаха "колегата". Приеха би на интервю е техния офис в центъра. Бяха спокойни и арогантни, каза още той.

"Имаше 4-5 телефона, имал е специален човек, който да му носи телефоните. Аз имам 3 негови номера, а полицаите - 2. Дали някой не пречи на разследването", попита журналистът.

"Нотариуса е парадирал с определен статус в МВР, имал син буркан, клубът му е бил охраняван и от полицейски коли. Тези кадри ги има и в Гугъл стрийт вю. Бил ли е сътудник на полицията?"

За тези хора е изключително важно парадирането с връзки, контакти - Нотариуса говореше за съдиите с малки имена, завърши Николай Стайков.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14