Спорт

Тръпката се завръща на българския футболен терен! efbet Лига отново е тук с Топ Коефициенти и Бонуси!

   
Тръпката се завръща на българския футболен терен! efbet Лига отново е тук с Топ Коефициенти и Бонуси!

След дълга пауза, тежка подготовка и сериозно чакане от страна на българския фен, родният шампионат се завръща с пълна сила, много интрига както в челото, така и в дъното на класирането, и, разбира се, с топ коефициенти и страхотни бонуси на efbet.com. 

efbet Лига се завръща, топ бонусът за шампионата също 

След няколкомесечната пауза в българския футбол, любимите ни отбори се завръщат в действие през този уикенд, като има няколко страхотни двубоя. В същото време обаче се завръща и един страхотен бонус на efbet.com - 150 х 50 лева след всеки кръг на първенството.

Предложението, което е с общ награден фонд от 7 500 лева за всеки кръг в родния шампионат, раздава по 50 лева в безплатни залози на печелившите, които биват избирани на случаен принцип. 

Наградите са разделени между залози, направени "на живо" (120 награди) и "пре-мач" (30 награди). Всеки потребител може да участва, ако е направил множествен залог на стойност минимум 15 лева (или еквивалента в друга валута), в който присъства поне един двубой от efbet Лига. За "на живо" залогът е същият, но може да бъде и единичен, и системен. Най-добрата новина е, че няма ограничение в коефициента. 

Завръщането на българския футбол ще се състои в петък с двубоя Хебър - Локомотив (София) и ще бъде затворено от битката за първото място между Лудогорец и Черно море. Ето и пълната програма: 

• 16.02, 17:30 Хебър - Локомотив София
• 17.02, 12:00 ФК Крумовград - Ботев Пловдив
• 17.02, 14:30 Славия - Берое
• 17.02, 17:00 Пирин – Левски София
• 18.02, 12:45 Етър - ЦСКА 1948
• 18.02, 15:15 Арда - Локомотив Пловдив
• 18.02, 17:45 ЦСКА-София - Ботев Враца
• 19.02, 16:00 Лудогорец - Черно море

Лудогорец е фаворит за титлата в efbet Лига

Лудогорец е фаворит за титлата (1.35*), въпреки че отборът все още е втори в класирането, изостава с 3 точки спрямо Черно море, но е и мач по-малко. Откриващият двубой на шампионите е именно срещу "моряците" у дома. Предстои да разберем дали в понеделник (19.02) шампионите ще затвърдят очакванията за шампионска титла, или варненският клуб ще демонстрира отново, че е реален претендент за златото през този сезон.

Предстои ли "златен дубъл" за Лудогорец?

През сезон 2022/23 Лудогорец осъществи златен дубъл в своя полза, печелейки и първенството, и Купата на България. И предвожданият от Георги Дерменджиев отбор е фаворит да повтори постижението си, тъй като и за Купата на страната Лудогорец изглежда с най-големи шансове. Там обаче коефициентът е по-висок - 2.20* срещу 3.00* за ЦСКА-София.

През май ще разберем дали хегемонията на Лудогорец в българския футбол ще продължи.

Разумна игра 

Хазартът може да доведе до проблеми и развиване на зависимост. Затова efbet има стриктни контроли за залози, както и секция, посветена на отговорната игра, която може да бъде намерена на efbet.com. 

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com.

 


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14