Шоу

Дженифър Лопес обясни защо с Бен Афлек са се събрали отново след 18 години

   
Дженифър Лопес обясни защо с Бен Афлек са се събрали отново след 18 години

Дженифър Лопес повдигна завесата на възродената си любов с Бен Афлек, разкривайки защо им е отнело 18 години, за да се съберат отново. Припомняме, че двамата започнаха връзка в началото на 2000-ата година, сгодиха се, без да стигат до олтара, като през 2004 г. се разделиха и всеки пое по пътя си. Въпреки това съдбата реши, че Джей Ло и Бен трябва да дадат втори шанс на любовта си и през юли 2021 г. те отново възобновиха връзката си. Година по-късно пък си казаха "да" на красива церемония в Лас Вегас. В телевизионно интервю Дженифър сподели, че ѝ е отнело почти две десетилетия, за да опознае себе си, преди "Вселената да се отвори" и да ѝ позволи да се събере с голямата ѝ любов, пише life.dir.bg.

"Влюбих се в любовта на живота ми в по-ранните години от живота ми и по някакви причини... трябваше да пораснем и да правим други неща", обяснява тя.

"И двамата си тръгнахме и имахме деца с други хора и други връзки, но, знаете ли, винаги съм си мислила, че той е моят човек. И когато се събрахме отново, не можех да повярвам и не мисля, че и той можеше. Не е нещо, което някога сме планирали. Наистина бяхме продължили с животите си, но когато се събрахме отново, беше почти мигновено и просто знаехме, че искаме да сме заедно", обясни още Лопес.

Дженифър обясни, че след поредния си развод, се е обърнала навътре към себе си и с времето се е научила да обича себе си повече. Признава, че в момента, в който е усетила, че се чувства достатъчно добре сама, тогава Вселената ѝ изпратила Бен, защото тя вече била готова за тази връзка.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14