Шоу

Елена Петрова върти тайна любов с колега

   
Елена Петрова върти тайна любов с колега

Фаталната Елена Петрова върти тайна любов с колегата си Любомир Ковачев, известен още с прякора Цифровизацията. Френският възпитаник отдавна е скъсал с майката на своята дъщеря, твърдят източници на „Уикенд”.

Той вече се бил пренесъл при хубавата Елена, но въпреки че връзката им е сериозна, двамата се стараят да не я афишират в публичното пространство.

Първите искри между Елена Петрова и Любо Ковачев са прехвръкнали още през 2020-а твърдят запознати. На всички подмятания, че двамата делят обща постеля, актьорите редовно отговарят с „Не! Не е вярно!”. Въпреки това обаче, според източници на вестника те имат тайна афера вече четвърта година.

Двамата актьори са част от звездите, с които работи театралният режисьор Бойко Илиев – баща на небезизвестния Ники Илиев. Елена и Любо участват заедно в две от неговите представления – „Антихрист” по едноименния роман на Емилиян Станев и „Осъдени души” по романа на Димитър Димов. Това са пътуващи спектакли, които се играят на различни сцени навсякъде из страната, така че се налага артистите често да пътуват заедно и по този начин се сближават изключително много. От гастрол на гастрол хубавата Елена и франкофонът Любо започнали да си стават прекалено близки.

Актрисата е с 5 години по-възрастна от своя любим, но възрастовата разлика не притеснява нито нея, нито него.

Ковачев получи прякора си Цифровизацията преди десетина години, когато участва в серия рекламни клипове за цифровизирането на българската ефирна телевизия. Оттогава досега той има доста роли и тв участия, а от няколко месеца вече е част от щатния състав на Сатиричния театър. Той има дъщеря, която напролет трябва да навърши 10 години. Последните снимки с майка й, които е публикувал на официалните си профили в социалните мрежи, са от 2016 г., когато детето е било 2-годишно. В свое интервю две години по-късно актьорът говори надълго и нашироко за изневярата. Така и не става ясно дали са му изневерили, дали той е изневерил, или споделя общи разсъждения по въпроса.

Елена Петрова има близнаци – момиче и момче, които ражда от брака си с гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, който приключи преди години. Те вече са пълнолетни.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14