Свят

Юлия Навална: Не ме е страх, ще продължа делото на Алексей

   
Юлия Навална: Не ме е страх, ще продължа делото на Алексей

Путин  уби половината от мен, половината от сърцето и душата ми. Това заяви във видеобръщение вдовицата на Алексей Навални - Юлия. Тя обеща, че ще продължи делото на съпруга си.

"Не трябваше да съм на това място, не трябваше да записвам това видео. Трябва да има друг човек на мое място. Но този човек беше убит от Владимир Путин", казва тя в началото на своето слово.

"Преди три дни Владимир Путин уби съпруга ми Алексей Навални. Путин уби бащата на децата ми. Путин ми отне най-ценното, което имах. Но Путин също ви отне Навални. Заедно с него той искаше да убие нашата надежда, нашата свобода, нашето бъдеще. Унищожи най-доброто доказателство, че Русия може да бъде различна, че сме силни, че сме смели и искаме да живеем различно", казва още опечалената съпруга.

Тя призовава за обединение в името на Навални.

"През всичките тези години бях до Алексей. Но днес искам да съм близо до теб, защото знам, че си загубил толкова, колкото и аз. Убивайки Алексей, Путин уби половината от мен, половината от сърцето и душата ми. Но все още имам другата половина и тя ми казва, че нямам право да се откажа. Ще продължа делото на Алексей Навални. Продължавайте да се борите за страната ни. И те каня да застанеш до мен. Да споделяме не само мъката и безкрайната болка, която ни обгръща и пуска. Моля ви да споделите моя гняв“, каза в призива си Юлия Навальная.
 
"Има нещо срамно в това да не правиш нищо. Да им позволиш да те плашат. Това, от което се нуждаем, е свободна, мирна и щастлива Русия. Прекрасната Русия на бъдещето, за която съпругът ми толкова мечтаеше. Това е, от което се нуждаем.

„Това е страната, в която искам да живея и децата ни да растат. Това е страната, която искам да изградим заедно с вас. Страната, която си представяше Алексей Навални. Това е единственият начин – никой друг – по който немислимата жертва, която направи, няма да е била напразна. Не се страхувам. Не се страхувайте и вие", заяви още тя.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14