Новини

ППДБ обяви война на ГЕРБ и ДПС: Няма да отстъпим за Денков

   
ППДБ обяви война на ГЕРБ и ДПС: Няма да отстъпим за Денков
  google

Ние няма да отстъпим. Ротация означава смяна на местата. Т.е. Николай Денков отива на мястото на Мария - Габриел, а тя на негово място. Така че тя става премиер, а той става външен министър. Така сме се договорили, така е записано и няма да отстъпим пред това. Това коментира пред бТВ Венко Сабрутев. Депутатът от ППДБ засипа с обвинения своите коалиционни партньори от ГЕРБ и ДПС.
"Делян Пеевски е човек, който иска да стане известен. Как ще ни е партньор? Вие чухте ли го как говори? Това партньорско изказване ли е? Днес той каза, че Денков трябва да се прибере в кабинета си.
Значи от едната страна имаме доказал се човек, професионалист, топ в международната общност. От другата страна имаме Пеевски. Той също е световно известен, но не с научни постижения, а с Магнитски в САЩ и Великобритания, коментира той.
Той говори пълни глупости. Как той ще води нашите депутати в кабинета на Борисов, това са пълни глупости, коментира той.
Ние имаме ясни взаимоотношения с ГЕРБ. А това, че те се опитват да вкарат Пеевски през задната врата в управлението, трябва ясно да се каже. За тях Пеевски е като ДБ за ПП. Т.е. те са естествени партньори. Но не слагайте Пеевски - този воденичен камък, върху ППДБ, благодаря, коментира той.
"Делян Добрев ни обвиняваше, че взимаме по 1 лев от всеки литър гориво. Онзи ден се оказа, че това лъжа. Тази шизофрения в политиката е нещо нормално. Пеевски излиза и казва: "Много си го обичам Кирил Петков". Защо го прави? Говори на нашите симпатизанти. И вие ни казвате - Пеевски е ваш партньор", възмути се Сабрутев по повод въпроса на водещата Цветанка Ризова. "Ползвахме ДПС, за да направим съдебната реформа", каза депутатът от ППДБ.
"Когато говорим за "Лукойл", да припомним липсата на плащане на данъци по тяхно управление, да припомним отдаването под наем на пристанището за три наема в мола, да припомним "Турски поток" и че техният лидер си играеше карти с изпълнителния директор. Да не забравяме, че подаряваха кученца на Путин. В публичното пространство и малките населени места му е излязъл прякор Дидо Фактурата", подскочи Сабрутев като ужилен по адрес на Делян Добрев.

 


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14