Шоу

Ето коя е новата любовница на Путин

   
Ето коя е новата любовница на Путин

Украински медии съобщиха, че президентът на Русия Владимир Путин е в интимни отношения с Екатерина Мизулина. Тя е на 39 г. и оглавява Руската лига за безопасен интернет. Основната ѝ дейност се състои в това да следи онези потребители във виртуалното пространство, които критикуват режима в страната или не подкрепят „специалната военна операция“ в Украйна.

Мизулина, разбира се, не е случаен човек. Тя е дъщеря на руски губернатор, който от своя страна е верен поддръжник на Путин и отявлен противник на Украйна.

Катя е абсолютно по вкуса на Путин. Тя е типът „Барби“, който той винаги е харесвал, обясни за украинския Канал 24 Олга Романова, руска активистка по човешките права.

Родената в град Ярославъл Мизулина се дипломира в Лондонския университет през 2004 г., където завършва „Близкоизточни и африкански изследвания“. Специализирала се е по история на изкуствата и владее индонезийски език.

Неведнъж е присъствала в качеството си на преводач в руски официални делегации, които били на посещение в Китай, пише novini.bg.

Кто такая Екатерина Мизулина – биография любовницы Путина и скандалы | РБК  Украина


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14