Новини

Иван Гешев съди Никола Минчев и Рашков за клевета

   
Иван Гешев съди Никола Минчев и Рашков за клевета

"Както обещах, предадох на съд за престъплението “клевета” поредните си абонати - заместник председателя на Народното събрание Никола Минчев и бившия министър на вътрешните работи, а сега депутат Бойко Рашков. Надявам се, че съвсем скоро още една сериозна сума ще отиде за подпомагането на децата в неравностойно положение. Тези хора са толкова "бедни", че имат само пари. И само от това ги боли. "

Това казва в своя позиция, изпратена до медиите, бившият главен прокурор Иван Гешев. Той обяснява още:

"Съзнателно изчаках да отмине денят на гибелта на Апостола на българската свобода Васил Левски. Защото изпитвам срам в какво са превърнали заветите му и какви хора позволяваме да управляват и унищожават България.Родината, за която той и хиляди други дадоха живота и кръвта си. “Дела трябват, а не думи” - казва Апостолът. А къде са сега делата в полза на Отечеството? Няма ги. Има само думи, думи, думи... При това лъжливи. И зад тях прозират две неща - нагла кражба и национално предателство.

Затова мисля, че е крайно време да се върнем съм корените и традициите си, и да разпалим искрата на българската сила и дух. А тях още ги има, въпреки че полагат всички усилия да ги угасят. Аз обаче постоянно виждам тази сила - при срещите си с хората в цялата страна. И затова с колегите ми от Граждански блок ще продължим. Защото мислим като Стамболов.
„И за опашката на Дявола ще се хванем, но ще изтеглим България.“


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14