Шоу

Шеф Петров с тежки критики към Hell's Kitchen

   
Шеф Петров с тежки критики към Hell\'s Kitchen

"Всеки уважаващ себе си професионален готвач, не би трябвало да гледа българската версия на "Кухнята на Ада". Явните редакторски намеси и търсене на обидни ситуации, аматьорщина изпълнявана с клоунада, няма да донесе в бъдеще никакво развитие и креативност в професионален план, даже би навредило".

Така шеф Петров нанесе удар по новия сезон на кулинарното риалити "Хелс Китчън" и водещият Виктор Ангелов. Но това не е всичко.

"Кулинарията се развива бързо, а българският водещ е изостанал поне с десетилетие и поради тази причина предаването вече не е само от професионалисти, а фрик-готвачи. (Вече не е достатъчно да разбираш от карета). Лекичко върви към "Черешката на Тортата" но те продуцентите и редакторите му толкова ви могат", допълва кулинарят, който доби популярност с участието си във "ВИП Брадър".

"Единственото реално нещо в предаването е нарцисизъма на Виктор и Тризъбеца като лого на Ада натрапвано в мозъка на глупавата аудитория. Просто трябва да удържите три епизода и няма да ви закачат със слабата си режисура. Три епизода, за да живеете по-добре! Няма да кажа нищо повече. Всеки си Преценя", завършва Борис Пeтров, цитиран от "България днес".


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14