Анализи

Гроздан Караджов: Задкулисието лови риба в мътните води на сегашното управление

   
Гроздан Караджов: Задкулисието лови риба в мътните води на сегашното управление

От всички тези скандали, които се въртят около управляващите, най-потърпевши са гражданите и техните интереси. Ако трябва да си зададем въпросът кой печели - печели задкулисието, защото задкулисието си лови риба в мътните води на сегашното управление и е доволно. Гражданите чакат реформи и справедливост. Това заяви Гроздан Караджов от ИТН в "Панорама" по БНТ.

Караджов коментира и помощта, която България изпраща на Украйна.

"Жертвата е Украйна, агресора е Русия. Когато има жертва наше солидарно задължение е да помогнем на жертвата. Колкото повече помогнем на Украйна, толкова по-бързо ще свърши войната", обясни Гроздан Караджов.

Караджов подчерта, че на българския народ му трябва правителство, "каквото в момента няма". По думите му, няма сектор, в който да е направена съществена реформа.

Според Гроздан Караджов "меморандумът е най-грозната подялба на постове в държавата".

"Парламентите, когато избират някой орган, правят конкурс, като обявяват възможност и граждански организации да предложат имена, които са уважавани. Записано е, че плаващи мнозинства няма да се зачитат и накрая ще имат ВЕТО. Т.е., никой от нас не може да предложи никой", допълни още той.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14