Анализи

Бойко Борисов: Правителството на Кирил Петков не посмя да направи нищо за Украйна

   
Бойко Борисов: Правителството на Кирил Петков не посмя да направи нищо за Украйна

Правителството на Кирил Петков не посмя да направят нищо за Украйна, нещо повече - хвалеха се, че нито един патрон не е е отишъл за Украйна" каза председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Плевен, за да открие регионалната академия на Младежи ГЕРБ в града.

Той направи отчет  какво са направили от ГЕРБ в подкрепа за Украйна от началото на войната .

Две години кръвопролитие, ужаси в Европа, икономически срив и рецесия - нищо добро за нашия континент, коментира Борисов годишнината от войната между Русия и Украйна. 

"Сложете една трибунка, защото така сме като певци и знаете, че това ме нервира, но го правите", пошегува се лидерът на ГЕРБ.  Борисов отказа да стои прав с
микрофон в ръка, както Желязков и Георгиев преди
него, затова се наложи да му бъде донесена и стойка.

Страшно ме дразни, когато прочета пост с правописни грешки, каза още лидерът на ГЕРБ.

В откриването участват председателят на Народното събрание Росен Желязков, кметът на община Плевен Валентин Христов и председателят на МГЕРБ Георг Георгиев. На събитието присъстват 170 човека.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков изнесе лекция по историята на  Русия и Украйна по случай годишнината от началото на войната.

 "Не е клише да се каже, че войната, която се води в Украйна, е война за бъдещето на Европа. Бидейки свидетел на усещането на война в Украйна, знам, че да се надяваме на мир, трябва да сме подготвени и за война", каза Желязков.         


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14