Новини Свят

Юлия Навалная за пореден път поиска тялото на съпруга си

   
Юлия Навалная за пореден път поиска тялото на съпруга си

Съпругата на Алексей Навални - Юлия се обърна към Путин и за пореден път настоя тялото на опозиционера да бъде върнато на майка му. В шест минутно видео в социалните платформи Юлия поиска Алексей да бъде погребан достойно. Част от думите й.

Днес стават 9 дни откакто почина моят мъж, 9 дни откакто Путин уби Алексей Навални. Но за Путин убийството се оказа недостатъчно. Сега той държи като заложник тялото му, унижава майка му. Принуждава я да се съгласни на тайно погребение, иначе... Представете си, иначе заплашват, че ще направят нещо с тялото на Алексей. Че с него нещо ще се случи, защото - цитирам - защото времето работи срещу нас. Заплашват, че ще го погребат те - в самия затвор, където беше убит. От няколко дни те буквално измъчват майката на Алексей. Аз прекрасно разбирам, че това не е измислено от някакъв следовател от Салехард. Всичко се управлява от Путин! Не им давайте (тялото)! Притискайте ги! Притискайте майката - пречупете я! Кажете й, че трупът на сина й се разлага. Или ще погребат Навални както аз кажа - в далечен ъгъл, на неизвестно гробище. Тайно, тихо, за да не може никой, нито един човек, да се прости с него. ИЛИ изобщо няма да го дам! Ето това са условията на Путин. Путин е толкова ревностен християнин, че в Конституцията на нашата страна е записано, че предците ни са дали вярата в Бог. Само че, не е възможно да накараш хората да вярват само като го запишеш в закон. Това може да се случи само като ти самият постъпваш като християнин", предаде БНТ.

"Ние и по-рано знаехме, че вярата на Путин е фалшива. Но сега вече виждаме това по-ясно от всякога. Алексей беше вярващ човек. За него това беше много важно. Той ходеше на църква. Постеше. Даже в затвора постеше. До голяма спетен, политиката и възгледите му се основаваха на християнските ценности. Но неговата вяра няма НИЩО общо с мракобесието на Путин. (Към Путин) ВИЕ ще отговорите за всичко това. И не само пред хората! Дайте тялото на мъжа ми. Искаме да го опеят/да му бъде направено опело, а след това да бъде погребан достойно - в земята, както е прието в православната вяра. Дайте Алексей без никакви условия. Измъчвахте го жив, а сега продължавате да го мъчите мъртъв. Издевателствате над тленни останки. Не е възможно да се измисли повече бесовщина Нарушавате всички закони - и човешки, и Божи!", казва съпругата на Алексей Навални - Юлия.

 


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14