Новини

БСП заседава във връзка със статута на общинските съветници в София

   
БСП заседава във връзка със статута на общинските съветници в София

Националният съвет на БСП ще проведе заседание във връзка със статута на общинските съветници в столицата. Ръководството на партията обяви, че сваля политическо доверие от общинските си съветници в София и ще им бъдат наложени партийни наказания. Дoтук се стигна, след като работата на Столичния общински съвет беше отблокирана с постигнато широко съгласие за кандидата на "Продължаваме промяната-Демократична България" и "Спаси София" Цветомир Петров.  

От "Позитано" 20 обявиха, че категорично се разграничават от действията на общинските си съветници, които подкрепиха тази кандидатура.

Вчера социалистите от Районната организация на БСП в "Младост" разпространиха позиция, в която заявиха, че не приемат свалянето на политическо доверие от общинските съветници от страна на Изпълнителното бюро. Те изразяват категоричната си подкрепа за представителите на местна коалиция "БСП за България" в Столична общината, както и на ръководството на Градския съвет на БСП в София. Подобна позиция обявиха и младежите от градската организация на социалистите.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14