Шоу

Поредна жалба за сексуален тормоз срещу Жерар Депардийо

   
Поредна жалба за сексуален тормоз срещу Жерар Депардийо

Дизайнерка на декори е подала жалба срещу френската екранна легенда Жерар Депардийо за предполагаемо сексуално посегателство по време на снимките на филм от 2021 г., съобщи адвокатът й пред АФП.

75-годишният Депардийо е обвинен в изнасилване по друго дело и е обвиняван в сексуален тормоз и посегателство от повече от дузина жени. Той отрича обвиненията.

Адвокатът на жалбоподателката Карин Дюрие-Диболт потвърди, че тя е предала тази нова жалба на парижката прокуратура на 23 февруари, в която се твърди за сексуално посегателство, тормоз и злоупотреба.

Парижката прокуратура не можа да потвърди, че жалбата е била подадена, а адвокатите на Депардийо не коментираха.

53-годишната Амели разказва пред онлайн вестника Mediapart, че на 10 септември 2021 г. Депардийо е направил няколко вулгарни забележки, а по-късно я е "сграбчи бруталнол" и "опипвал талията и корема ѝ до гърдите".

Инцидентите са били прекъснати от бодигард на снимачната площадка на филма "Les volets verts" в Париж, се казва в съобщението до АФП.

Според Mediapart друга жена обвинява Депардийо, че през август 2021 г. на същата снимачна площадка два пъти е докосвал "гърдите и задните ѝ части".

Повтарящите се обвинения срещу Депардийо се превърнаха във фронтова линия на културната война във Франция, разделяйки света на киното и противопоставяйки феминистки групи на защитниците на актьора.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14