Шоу

Хороскоп за днес - 27 февруари

   
Хороскоп за днес - 27 февруари
  google

Овен

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си, дори и днес. На това отгоре днес сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.

Телец

Доста динамичен е днешният ден. Единствената опасност е, че може да пропуснете нещо важно измежду безбройните неща, които имате за вършене. Концентрирайте се повече и не се измъквайте с прословутата си разсеяност.

Близнаци

Днес е добре да не се помайвате, а да довършите работата си, която само отлагате от ден на ден. Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.

Рак

Този ден е със смесена енергетика. Правете обичайните неща, занимавайте се с познати дейности, но не опитвайте нещо ново и различно.

Лъв

Много специален е днешният ден. Време да се синхронизирате, да пуснете онези неща, които Ви дърпат назад. Числото 2 е именно силата, която дава възможност за партниране и хармонизиране. Просто бъдете внимателни и не се вманиачавайте твърде много.

Дева

Чудесен ден за планиране и подготовка на целия следващ месец. Оригинални идеи няма да ви липсват, но как ще се справите с изпълнението? Най-добре посветете усилията си да организирате екип, който да реализира хрумванията ви.

Везни

Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което ви пречи и да се изясните със себе си.

Скорпион

Доста динамичен ден ви очаква днес, но пък ще се чувствате полезни и удовлетворени. Не се разпилявайте с хиляди неща, най-напред се заловете с кореспонденцията си.

Стрелец

Природата на деня е рязка и повърхностна. Не усилвайте тези тенденции със забележки и негативни коментари. Има и по-дипломатични начини да намерите решение на проблемите. Постарайте се повече.

Козирог

Днес е ден за вглеждане в околните. Добре е и да свършите някоя работа, все пак. Не тръгвайте към всяко нещо с презумпцията, че само вие сте прави, изслушайте и чуждото мнение.

Водолей

Днес няма да ви се работи много много. Е, наистина и вие имате нужда от малко разсейване. Ако ви е възможно-тръгнете си по-рано от работа. Обърнете повече внимание на децата си, но за да поиграете с тях, а не да ги изпитвате.

Риби

Днес е ден за духовни и научни занимания. Дори да не ви остане време за това от разни досадни грижи, можете да пофилософствате кое е определящо битието или съзнанието.

хороскоп от astrohoroscope.info


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14