Шоу

Ето кой водещ взима най-голяма заплата в телевизията

   
Ето кой водещ взима най-голяма заплата в телевизията

Димитър Рачков постоянно натъртва, че продуцентът Маги Халваджиян не му плаща в "Капките", но истината е съвсем различна. Въпреки мрънкането му в национален ефир комикът прибира колосална сума като водещ на имитаторското шоу.

По информация на "България Днес" Рачков печели по 20 бона на епизод от "Капките". Шоуто се излъчва 12 седмици, което значи, че комик №1 лапва общо 240 бона за целия сезон.

За разлика от него екранният му партньор Герасим Георгиев - Геро, се разписва срещу 4 пъти по-малка сума - 5 бона на лайв.

Нито един от водещите на риалити форматите у нас не получава толкова голяма заплата, колкото Рачков. Въпреки че в конкурентната на Нова – Би Ти Ви, е друг голям артист - Краси Радков, той не може да се похвали с умопомрачителните приходи на колегата си.

Актьорът, който води в тандем "Денсинг старс" с Алекс Раева, взима 2 пъти по-малко от Рачков - 10 бона.

Наум Шопов - водещ на "Ергенът", пък се разписва срещу още по-скромна сума, издават запознати.

Синът на добилия още повече популярност Христо Шопов след скандалите миналата седмица обаче 2 месеца тъне в лукс заедно със семейството си. И това е една от причините да се навие да снима шоуто. А другата е, че по време на снимките, може да върши основното, от което печели - инфлуенсърство.

В "Един за друг" заплати също не достигат до нивото на Рачков. Емо Чолаков и Мария Игнатова прибират по около 30 бона за два месеца снимки.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14