Новини

Пеевски подкрепи искането на Борисов за смяна на Тагарев

   
Пеевски подкрепи искането на Борисов за смяна на Тагарев

Съпредседателят на ДПС Делян Пеевски подкрепи искането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за смяна на министъра на отбраната Тодор Тагарев.

"Той не може да прати едни транспортьори няколко месеца.  Работа, която е свършихме съгласим Борисов с ГЕРБ за 1 месец всичко беше готово – подписано, направено. И днес го гледам - жалка гледка, да си обвинява зам министрите. 

Малко мъжко. Да каже "Аз съм виновен, не го пратих". Ходи  напред – назад, снима се само. Нулева работа за Украйна. Всичко досега, което беше свършено, беше свършено от парламента. Тагарев свърши една голяма нула", коментира Пеевски.

Очаквано от "Възраждане" подкрепят искането за отстраняване на министър Тагарев. Лидерът на партията Костадин Костадинов настоя за оставка на цялото правителство.

"Извинявайте, министър Tагарев трябва да бъде обвиняем и съден за шпионаж в полза на чужда държава. Той е агент. Вие ме питате дали умишлено не го изпратил. Не, това са просто некадърници. Те са и освен всичко друго некадърници. Тези хора нямат място повече в управлението на държавата. Тяхното място единствено и само в затвора. Ние настояваме за оставката на цялото правителство. Настояваме за съд за тези престъпници, настояваме за предсрочни избори. Това е най доброто решение от политическата криза, в която ни вкараха", коментира той.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14