Шоу

Хакнаха акаунта на покойния Матю Пери

   
Хакнаха акаунта на покойния Матю Пери

Акаунтът на Матю Пери в социалната мрежа Х е бил хакнат. Това се съобщава в официалната Instagram страница на Фондация "Матю Пери".

Фондацията, създадена в чест на актьора от "Приятели", който почина през октомври миналата година, е била тагната с линк в прикачен пост в горната част на профила му, призоваващ хората да направят дарение, съобщава Нова, цитирайки Sky News.

Оказва се, че всъщност публикацията е съдържала връзка към дублиращ се сайт. "Получихме съобщения, че официалната страница на Матю в X е била хакната и насочва потребителите към измамен сайт, който иска дарения чрез криптовалута”, обясняват от екипа на фондацията в Instagram.

"Моля, не правете дарения на този сайт и не споделяйте измамните публикации в социалните медии. MatthewPerryFoundation.org е единственият уебсайт, свързан с фондацията, и ние приемаме дарения само чрез този сайт”, допълниха от екипа.

"Това е единственият официален акаунт на Фондация "Матю Пери" в Instagram и винаги ще публикуваме само официални съобщения на Фондацията”, подчертаха те.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14