Шоу

Хороскоп за днес - 29 февруари

   
Хороскоп за днес - 29 февруари
  google

Овен

Денят бонус от годината може да ви дойде малко нанагорно. Бъдете фокусирани и действайте хладнокръвно. Всичко ще успеете да направите по най-добрия начин, макар и с доза напрежение.

Телец

Хубав ден за засяване на семена, време да повикате пролетта ден преди Баба Марта. Бъдете мили с околните, най-вече заради себе си.

Близнаци

И по-добри дни сте имали, но пък този може да е много интересен. Ако се абстрахирате от очакванията си и от фиксацията върху резултатите, определено ще спечелите ценен опит.

Рак

Подготвихте ли вече мартеничките, украсихте ли дома за този толкова приятен и вдъхновяващ празник. Ден да почетете традициите и да направите нещо, което отдавна не сте си позволявали, все пак допълнителен ден е.

Лъв

Трудно ще възприемате промените, особено онези, които се случват с близките ви. Денят ще постави на изпитание семейни въпроси. Опитайте да сте гъвкави.

Дева

Днес ще сте особено прозорливи и находчиви. Идеален ден да потърсите и главното да откриете нужните неща при най-добри условия. Следвайте интуицията си, ще ви даде най-неочаквани решения.

Везни

Каква е цената на правилните въпроси? Това е темата, която днес ще се окаже доста важна. Самите въпроси са стимул за действие, но ако са правилно насочени. Помислете над това.

Скорпион

Предизвикателствата ще си ги поставяте самите вие. Оценките също са си от вас. Състезанието със себе си определено е висока топка, но пък гради характер, нали.

Стрелец

Благата са сериозно изпитание за всеки. А днес ще са тема за вас. Наблюдавате къде изпитвате алчност днес. Отговорът може да ви насочи в интересна посока. Важното е да сте честни със самите себе си.

Козирог

Бог се обръща към човека с любов и също с тихото гласче на съвестта. Но ако не иска да ги чуе, тогава му говори чрез страдания. Помислете над това.

Водолей

Идеален ден за делови въпроси и съвместно изпълнение на проекти. Енергетиката на деня е благоприятна 90 %, така че - дерзайте.

Риби

Романтичен се оформя днешният ден, така че позволете си да направите нещо в духа на старите романтични филми. Най-малкото, ще предизвикате интерес.

хороскоп от astrohoroscope.info


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14