Шоу

Владимира от Хелс Китчън продава интимни клипове за 17 долара на месец

   
Владимира от Хелс Китчън продава интимни клипове за 17 долара на месец

27-годишната бургазлийка Владимира Влахова от „Хелс Китчън“ , която от малка живее в Барселона, продава интимни клипове и снимки срещу 17 долара месечна такса.

„Професионална порноактриса от Барселона, супер гореща и извратена. Обича да играе, хората да свършват на нея и да стене, за да събуди съседите!“, пише на испански език в описанието си в профила Владимира в един от най-емблематичните сайтове за неограничено споделяне на розови кадри.

Нашенката работи като преводач в съда в Барселона, което паралелно съчетава с порноиндустрията. Докато през деня бургазлийката превежда заплетени съдебно-криминални казуси в храма на Темида, в малките часове се впуска в горещи сцени за възрастни пред камера, пише Хотарена.

Страстните сцени +18 Владимира започва като на шега, като първоначално заснема любителски снимки видеа в еротичната онлайн платформа. След това е забелязана от продуценти в индустрията и те я канят да продължи професионално в бранша.

Наред с това се оказва, че нашенката е лесбийка и от 5 години е щастливо обвързана с жена от Барселона, с която мечтаят за семейство и деца. Двете мадами са заедно и в живота, и пред камера, където заснемат горещи интимни сцени, предлагайки ги след това на зажаднели почитатели на сексфилмите с лесбийски сцени.

Владимира публикува близо 200 интимни видеа и над 750 снимки с различни  изпълнения. Освен със своята испанска  приятелка българката предлага на решилите да платят около 30 лева месечно да следят разголените й кадри в еротичния сайт както изпълнения с други жени, така и с мъже.

Нещо повече. Самата Владимира отбелязва, че съдържанието на нейните филми за възрастни предлага много „мазохизъм и фетишизъм“. Наред с това готвачката-преводачка-порнозвезда демонстрира и бизнес нюх, предлагайки намаление наполовина от сумата за най-върлите си фенове, които платят предварително за три месеца (25 долара вместо 50) и за шест месеца (51 долара вместо 102).

 


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14