Автомобили

Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63

   
Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63

Тунинг ателието Mansory - компания, занимаваща се с модификация на премиум автомобили, създаде уникален тунингован всъдеход на базата на Mercedes-AMG, в който вече е трудно да разпознаете оригиналния G63.

Колата е наречена Mansory P850. Създадена е на базата на Mercedes-AMG G63, който е подложен на сериозни модификации както външно, така и вътрешно. Външният вид на автомобила се променя благодарение на нови раздути калници, допълнителни осветителни елементи, нов капак и брони и актуализиран цвят.

Колата е оборудвана и с големи джанти, боядисани в цвета на купето. Интериорът на автомобила е направен в тюркоазен цвят и разполага с уникални седалки. Майсторите от Mansory монтират и нова кожена тапицерия, като претапицират и тавана, който вече има ефект на "звездно небе", волана, седалките, корите на вратите и арматурното табло.

Тунинг специалистите сменят и всички лога на Mercedes-Benz и монтират свои. Основната тайна на този автомобил обаче се крие в името P850. Мощността на автомобила е повишена до 850 к.с., а максималният въртящ момент до 1000 Нм, което му позволява да достигне първите сто километра в час само за 3.5 секунди.

Сега този Mansory P850 може да се види в Дубай, в оригиналния магазин на компанията. Цената му не е разкрита, но ако се съди по факта, че оригиналният Mercedes-AMG G 63 също не е евтин - новата кола ще ви струва поне $179 000, този P850 може да бъде собственост само на милионери.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14