Свят

Юлия Навални се прости с мъжа си: Обичам те завинаги, благодаря за 26 години абсолютно щастие

   
Юлия Навални се прости с мъжа си: Обичам те завинаги, благодаря за 26 години абсолютно щастие

Вдовицата на Алексей Навални се прости с него в социалните мрежи. Тя му благодари за „26 години абсолютно щастие”. В емоционална публикация Юлия Навалная споделя, че не знае как ще продължи да живее без него, но ще се опита да го направи щастлив „там горе” и той да се гордее с нея.

„Льоша, благодаря ти за 26-те години абсолютно щастие. Да, дори и за последните три години щастие. За любовта, за това, че винаги си ме подкрепял, за това, че си ме карал да се смея, дори от затвора, за това, че винаги си мислил за мен”, пише Юлия.

„Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя щастлив там горе и да се гордееш с мен. Не знам дали ще мога да го направя, или не, но ще опитам”, допълва емоционално вдовицата на руския опозиционер.

„Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкова много неразказани истории за нас и толкова много песни, запазени за теб на телефона ми - глупави и забавни, за да бъда честна - ужасни песни, но те бяха за нас. И толкова много исках да те гледам как ги слушаш, как се смееш и после ме прегръщаш. Обичам те завинаги! Почивай в мир!”, завършва публикацията на Навалная.


Анкета

Вярвате ли, че ще се стигне до ротация?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14