Шоу

Супермоделът Наоми Кембъл излиза с млад мултимилионер

   
Супермоделът Наоми Кембъл излиза с млад мултимилионер

Супермоделът Наоми Кембъл се е сближила интимно със саудитския филмов продуцент и мултимилионер Мохамед Ал Турки, твърди таблоидът "Сън". Двамата вече няколко пъти са били забелязвани заедно по време на светски събития, а последно са били видени на наградите БАФТА по-рано този месец.

Според изданието 53-годишният супермодел и 37-годишният филмов продуцент са позирали заедно пред фотографите, а след това са останали близо един до друг през цялата вечер.

Двамата се появиха за първи път заедно на събитие през 2021 г. и оттогава са излизали заедно многократно, включително на филмовия фестивал в Кан миналата година и на Седмиците на модата в Париж през 2022 и 2023 г., както и на няколко частни партита.

Както отбелязват запознати, напоследък двамата са се сближили, като между тях "явно прехвърча искра". "Наоми е много избирателна по отношение на това с кого прекарва времето си и се е сближила с Мохамед. Те споделят любовта си към модата и изкуството и имат много общи приятели. Наоми беше с него в Дубай и изглежда по-щастлива от всякога", споделя информатор на изданието.

Преди седмица медиите отново започнаха да обсъждат и личния живот на Наоми, която наскоро за трети път се появи в публичното пространство с диамантен пръстен на безименния си пръст.

През 1993 г. Наоми Кембъл беше сгодена за басиста на U2 Адам Клейтън, а след това за италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, с когото скъса през 2002 г. Имала е афери и с Робърт де Ниро, Джерард Бътлър, Терънс Хауърд, Майк Тайсън и руския милиардер Владислав Доронин. Наоми Кембъл пази личния си живот в тайна.

През 2021 г. Наоми Кембъл се сдоби с дъщеря: предполага се, че детето е износено от сурогатна майка, бащата е неизвестен. Миналото лято Наоми Кембъл стана майка за втори път: роди ѝ се син, който също е роден от сурогатна майка. За бащата на момчето не се знае нищо.


Анкета

Одобрявате ли Димитър Главчев за служебен премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14