Шоу

Анелия се раздели с Любо Захаринов

   
Анелия се раздели с Любо Захаринов

Гръм в Рая настъпи за Анелия и годеника й Любомир Захаринов. Двамата са се разделили окончателно и фолк певицата е върнала годежния пръстен на милионера. Сватба няма да има, а по всичко личи, че няма да си останат дори приятели.

Отношенията им са приключили по доста негативен начин, съдейки по Инстаграм профила на Анелия. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ е изтрила всичките им снимки, а те не бяха никак малко. Тя дори не следва Захаринов в мрежата.

Според запознати, причина за краха във връзката им е твърде обсебващото поведение на Захаринов, пише сайтът Intrigi.bg.

Бизнесменът не одобрявал среднощните участия на изпълнителката и честите й ангажименти, свързани с поп фолк кариерата й. Той неколкократно се опитвал да я убеди да прекрати с музиката и да остане домакиня.
„Няма да спра да пея! Напротив, през този месец съм организирала с моите екипи снимането на три проекта, преди това направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа“, категорично заяви Анелия в социалния си профил.

Именно отказът й да зареже дългогодишната си кариера и постоянните ултиматуми от страна на Захаринов станали повод певицата да му върне пръстена.


Анкета

Одобрявате ли Димитър Главчев за служебен премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14