Новини

След Диона Нурофена и Мис Силикон, общински съветник спипан с наркотици - хапвал Харибо

   
След Диона Нурофена и Мис Силикон, общински съветник спипан с наркотици -  хапвал Харибо

Скандалите около Диона и Мис „Силикон“ разтърсиха обществото и разкриха тъмната страна на българския хайлайф. Грозните им провинения можеха да бъдат засенчени само от наглостта им след деянията. Диона не спря да се подиграва със случая и дори по нейни наблюдения си вдигнала рейтинга с около 38%, а силиконката се размина с гаранция от 5000 лв.

В същото време в Плевен след подаден сигнал на 112 за домашно насилие, полицаите намират в жилището на общинския съветник от ПП Павлин Стефанов бял полиетиленов плик, тип спейсбек с размери 9 см Х 5 см, съдържащ 5 бучки синкаво-зелено кристалообразно вещество с приблизително тегло 5 грама.

Вчера Павлин Стефанов публикува отговор, в който твърди, че никога не е притежавал или употребявал наркотици, а иззетите наркотици са желирани бонбони, които закупил за децата си. Той категорично отказва да напусне поста си на общински съветник и твърди, че не иска да предаде доверието на 255 преференции, които има на последните местни избори. Най-отвратителното е, че Стефанов не намира за нужно да се извини за насилието над жена му, а съчинява несъстоятелни истории за наркотиците намерени в дома му. Ние се съмняваме, че тези 255 човека, които са му гласували доверие одобряват подобно поведение, а граждани, обществественици и съпартийци вече му искат оставката.

На 5-ти март общинският съветник Павлин Стефанов е осъден за престъпление от общ характер – домашно насилие над съпругата си и е наказан с пробация за осем месеца. Одобреното от съда споразумение между прокуратурата и защитата на обвиняемия е публикувано на страницата на Районния съд. То е окончателно.

От съдебния акт става ясно, че Павлин Стефанов разбира в какво е обвинен, признава се за виновен, разбира последиците от споразумението и е съгласен с тях, заявявайки, че доброволно го е подписал в прокуратурата и декларира, че се отказва от разглеждане на делото по общия ред.

Недопустимо е човек, който бие жена си и трябва да се явява и подписва пред пробационен служител два пъти седмично за срок от 8 месеца да си мисли, че може да представлява гражданите на град Плевен. В социалните мрежи вече се появяват закани за протести пред общинския съвет и затваряне на ключови булеварди, поради наглостта на зъболекаря да остане в общината.


Анкета

Одобрявате ли Димитър Главчев за служебен премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14