Шоу

Внукът на Пайнера по стъпките на дядо си

   
Внукът на Пайнера по стъпките на дядо си

Внукът на Митко Пайнера смело стъпва по неговите стъпки! 22-годишният Митко, който е кръстен на известния си дядо, е мускулест младеж и обича красивите жени.

Митко-младши поразително много прилича на дядо си и вероятно визуално се опитва още повече да се доближи до него. Младежът обича да тренира и вече е изваял мускулесто тяло. Пайнера ще навърши 71 години след дни, но е в отлична форма, има много стегнато тяло и може да сложи в малкия си джоб дори връстниците на внука си. Преди време Пайнер-старши пусна снимка от морето, на която е изпънал мускулите си, и предизвика възхита в чалга гилдията, пише „България днес“.

Малкият Митко също работи здраво във фитнес залата и не е изненада, че мадамите му хвърлят палави погледи.

Наскоро внукът се показа с хубаво момиче, с което за пръв път се появява в публичното пространство. Преди дни двамата са на пътуване в Барселона и позират заедно на кадри в социалните мрежи. Момичето е много симпатично и гледа замечтано във фотообектива. Не е ясно какви точно са отношенията им, но Пайнер-младши и момата изглеждат много близки.

Младежът също е свързан с музиката, като помага в управлението на фирма „Пайнер“. През последните години Пайнера леко се оттегли от бизнеса, като предпочита да прекарва повече време на риболов в Гърция, отколкото да се среща с фолкпевици. Затова е и ангажирал повече хора, които да се занимават с фирмената дейност. В момента музикалният гигант работи с около 100 изпълнители, като през годините през каталога преминават над 300 артисти.


Анкета

Одобрявате ли Димитър Главчев за служебен премиер?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14