Спорт

БФС избира президент, фенове се събират

   
БФС избира президент, фенове се събират
  google

Българският футболен съюз избира ново ръководство на конгрес. Събранието се провежда под извънредни мерки за сигурност в столичен хотел. 

Настъпи денят на провеждане на дългоочаквания Извънреден изборен конгрес на Българския футболен съюз (БФС), след който трябва да стане ясно името на новия президент на централата, който ще наследи на поста Борислав Михайлов.

Общо седем кандидати изразиха своите амбиции за ръководното място в българския футбол, като техните имена са: Димитър Бербатов, Георги Иванов-Гонзо, Михаил Касабов, Георги Градев, Георги Захариев, Петьо Костадинов и Манол Иванов.

Претендентите ще се борят за подкрепата на около 500 делегати, които ще имат думата за това кой да застане начело на БФС.

Регистрацията на гласоподавателите започва в 7:30 часа, а началото на Конгреса е предвидено за 10:30 часа.

От полицията обявиха, че очакват присъствие на футболни фенове от столицата и страната, които ще подлежат на обстойна проверка. От МВР съобщиха, че са подготвили и водно оръдие.

От СДВР потвърдиха и наличието на два сигнала за купуване на гласове. Към момента нарушения по тях не са открити, но работата по случаите продължава. 


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14