Справочник

Времето днес: Максималните температури ще са между 15° и 20°

   
Времето днес: Максималните температури ще са между 15° и 20°

Тази нощ ще има слаби валежи от дъжд, но в повечето райони ще се задържи безоблачно, предаде БНТ. Ще духа слаб до умерен западен вятър. Минималните температури ще са между 2° и 7°, в София – около 4°.

Следобед северозападният вятър ще се усили до умерен, в Дунавската равнина и Горнотракийската низина ще е временно силен. Максималните температури ще се повишат и ще са между 15° и 20°, по ниски в крайните североизточни райони, в София – около 15°. Облачността ще е променлива, с много слънчеви часове и само в отделни планински райони за кратко ще превали.

Предимно слънчево ще бъде и по Черноморието, в комбинация със слаб до умерен вяър от запад-северозапад, привечер ще се ориентира от изток. Максималните температури ще са от 11° в крайните северни райони, до 17°-18° в района на Бургас. Вълнението на морето ще отслабне и ще е 1-2 бала. В планините облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове, когато на отделни места слабо ще превали. Ще бъде ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър. И там се очаква затопляне - максималните температури в курортите ще са от 5° на Алеко до 7-8° в Пампорово и Боровец.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14