Новини

И винарка №1 от Катаржина в мрежата на пастора на Миро

   
И винарка №1 от Катаржина в мрежата на пастора на Миро

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата производителка на напиткатка у нас Цветелина Николова влезе в мрежата на пастора на Миро - Максим Асенов и неговата т.нар. църква Пробуждане. Тя се включи с лично участие в неговата "платформа за нетуърк (б.пр.мрежа) и личностно развитие".

Хубаво би било човекът, представящ се за писател, "коуч" и какъв ли не още, както и шефката на Катаржина да знаеха къде трябва да се пишат някои препинателни знаци в обяснителното: "колективен тръст и колаборация иновация и бизнес влияние", както и да образуват значещи определения на поредния начин да изкарват пари от объркани хора.

Цветелина има интересен творчески път, стартиращ от модната агенция на самата Дарина Павлова - съпруга, а после вдовица на основателя на Мултигруп Илия Павлов, който беше застрелян на 7 март 2003 г. пред офиса си в София. Тя не за първи път подкрепя с името и лицето си пастора на Миро и неговото Пробуждане. А би било добре да наблегне на прескъпата вариация на просеко, която прави, за да не бъде тя само парфюм.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14