Новини

Кирил Петков строшил бутилка в НС заради Лена Бориславова

   
Кирил Петков строшил бутилка в НС заради Лена Бориславова
  google

„Не искам такава (лидерска) среща, защото те се държат невъзпитано. И ако вие присъствате на среща, в която Кирил Петков чупи шишета и стъкла на масата, вие ще искате ли такава среща? Как да правим срещи с тях?“

С тези думи за Кирил Петков лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предизвика смут и всички започнаха да се питат каква история се крие зад чупенето на бутилки и кога е било това.

Tribune.bg разкрива, че това се случва миналото лято, а свидетели на изблика станали всички лидери в коалицията ПП/ДБ – включително Христо Иванов, Атанас Атанасов и Асен Василев. От страна на ГЕРБ, освен Бойко Борисов, присъствала и Десислава Атанасова, която в онзи момент е председател на ПГ на ГЕРБ.

След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата наблизо за каране на любимия на Петков кайт-сърф.

В София от името на Петков се появява Лена Бориславова, разговор обаче не започва.

На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден-днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и чупи стъклена бутилка пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че спешно трябва да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук се изнася от стаята.

 


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14