Шоу

Хороскоп за днес - 24 март

   
Хороскоп за днес - 24 март
  google

Овен

Трудно ще успеете да се настроите на работна вълна, имате нужда от още малко почивка. Не се афектирайте от слуховете, които ще научите, ако можете подминете ги, не се забърквайте в интриги.

Телец

Бъдете по-предпазливи по паричните въпроси. Ще изхвърлите повредените неща, а бихте могли лесно да ги поправите. Мислете преди да действате. Добре е ако можете да отделите време и за разходки навън, ще се почувствате по-свежи и изпълнени със сили.

Близнаци

Можете да направите този ден много вълнуващ, ако не се излежавате до късно. Ако се пораздвижите навън може да срещнете стари приятели, но дори и да си останете у дома, бъдете готови да посрещате гости.

Рак

Най-вероятно е да си останете вкъщи, където има много неща за вършене. Ако обичате да готвите, чистите или шиете, ще си прекарате приятно с любимите си занимания. Само се опитайте днес да не прекалявате с кулинарните удоволствия.

Лъв

Ще изпитвате силна нужда от движение и останалите трудно ще се включат във вашето темпо. Денят е идеален за срещи с приятели, пътешествия, но също и за учене. Ако имате да се подготвяте за изпит днес бихте могли да го сторите много по-лесно и приятно от друг път.

Дева

Ще успявате добре да се владеете, но не задържайте напрежението в себе си, разпуснете сред природата. Днес не е подходящ ден за работа или поправка на машини и апарати, само ще се ядосвате, че нищо не се получава. Оставете тези работи за след два-три дни.

Везни

Днес ще сте просто олицетворение на добрия тон, дори самите вие няма да се познаете. Хубаво е от време-навреме да сте по-толерантни и компромисни, това е важно за добрите отношения.

Скорпион

Денят може да е доста емоционален и практичен едновременно. Важното е да сте готови да си сътрудничите, а не да смятате, че единствено вие сте прави. Като цяло е доста необикновен и различен ден.

Стрелец

Очаква ви един безгрижен ден, в който ще съумеете да забравите всичко, което ви тежи на душата. Радвайте се на цъфтящата природа, усмихвайте се повече и всички положителни емоции, които успеете да натрупате ще ви сгряват през цялата следваща седмица.

Козирог

 

Ще ви се иска да прекарате времето мързеливо в домашна обстановка, където да ви поглезят и да нямате никакви ангажименти. Може дори да изпаднете в сълзлива сантименталност. Не се притеснявайте, няма да изненадате никого с поведението си, а самите вие ще се почувствате по-добре.

Водолей

Днес ще се чувствате готови за подвизи, внимавайте обаче, защото може да сте надценили възможностите си. Не споделяйте с всеки срещнат намеренията си. Най-добре е този ден да излезете навън или да измислите някакъв друг начин за подобряване на физическото си състояние.

Риби

Ще изпитвате леко неудовлетворение от живота си. Не забравяйте, че днешният ден силно изкривява верните представи за света и хората около вас. Прегледайте задачите, които ви чакат през седмицата, днес може да се подпомогнете малко.

хороскоп от astrohoroscope.info


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14