Шоу

Той ли ще е новият Джеймс Бонд

   
Той ли ще е новият Джеймс Бонд

Арън Тейлър-Джонсън е спряган за новия агент 007. Слуховете около следващия Джеймс Бонд тръгнаха миналата седмица, след като британският таблоид The ​​Sun публикува материал, в който се казва, че 33-годишният британски актьор е получил предложение за ролята.

The Sun съобщи, цитирайки неназован източник, че Арън ще стане Бонд, ако пожелае. Официалната оферта била на масата и се чака само отговорът на актьорът, твърди вестникът.

Слуховете идват след години на спекулации кой ще поеме емблематичната роля след последното участие на Даниел Крейг като Джеймс Бонд в „Няма време за умиране“ от 2021 г.

Източник, запознат със ситуацията, коментира пред CNN, че Арън Тейлър-Джонсън не е избран за ролята на Бонд. Източник от продукцията потвърди тази информация пред BBC News и отрече слуховете за кастинг на актьора за ролята на прословутия агент 007.

Възможният кастинг на Тейлър-Джонсън доведе до тенденцията на хаштага #BoycottJamesBond в X, а феновете обявиха, че повече няма да гледат поредицата, ако актьорът бъде избран за главната роля.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14