Икономика

Apple разкри недостатъците на старите си айфони

   
Apple разкри недостатъците на старите си айфони

Продажбите на iPhone 15 не вървят по начина по който компанията иска, което накара Apple да предприеме мерки, като например да предложи значителни отстъпки в Китай и да подчертае големия капацитет за съхранение на новите си телефони. Неотдавна компанията представи на своя уебсайт нова уебстраница, озаглавена "Причини за ъпгрейд", чиято цел е да подчертае предимствата, които собствениците на по-стари iPhone пропускат, като не преминават към iPhone 15.

Първоначално забелязана от MacRumors, тази нова страница предлага по-подробно сравнение от съществуващите инструменти, като позволява на купувачите да сравняват различни модели в рамките на линията iPhone. В момента сравнението е ограничено до серията iPhone 15 спрямо iPhone 11 и iPhone 12. Този фокус вероятно се дължи на факта, че iPhone 14 и iPhone 13 са все още сравнително нови модели, като се има предвид, че средният американски потребител държи телефона си около две години и половина, което намалява вероятността за незабавни ъпгрейди. Забележителните разлики между iPhone 12 и iPhone 11 са подчертани на страницата, като Apple изтъква функции като способността на iPhone 15 да заснема до 4 пъти по-висока резолюция от iPhone 11 и неговия 60% по-бърз графичен процесор.

Освен това iPhone 15 може да се похвали с функции като Dynamic Island и USB-C порт, които отсъстват в iPhone 11 и iPhone 12. Apple изтъква и възможностите на най-новите модели, включително Action mode за стабилни видеоклипове и Cinematic mode, като ги позиционира като едни от най-добрите камерафони на 2024 г.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14