Шоу

Великден по холивудски: Семейство Бекъм прекара празника на яхта (СНИМКИ)

   
Великден по холивудски: Семейство Бекъм прекара празника на яхта (СНИМКИ)

Виктория и Дейвид Бекъм успяха да се съберат отново с децата си за Великден. В Instagram известното семейство сподели няколко снимки от празненствата си на яхта.

Според снимки от престоя им, споделени онлайн, Виктория и Дейвид Бекъм са избрали да прекарат празника на яхта. Липсвал само най-малкият им син Ромео, който все още живее във Великобритания заради футболната си кариера.

Със заешки ушички на главите си, Дейвид, Виктория, Бруклин, Круз и Харпър Бекъм позираха пред камерата. Присъстваше и съпругата на най-големия им син - Никола Пелц.

Въпреки слуховете за неразбирателство между Виктория и Никола, семейството изглежда сплотено. През март всички те се събраха в Париж, за да подкрепят бившата певица и настоящ дизайнер на модното ревю на нейната марка на Седмицата на модата.

Месец по-рано Виктория, Бруклин и Круз Бекъм пътуваха до Лос Анджелис, за да подкрепят Никола Пелц. Тя направи своя режисьорски дебют с филма "Лола". За предпремиерата 29-годишната певица гласува доверие на свекърва си за облеклото си.