Шоу

Антоанет Пепе е бременна с четвърто дете

   
Антоанет Пепе е бременна с четвърто дете

Популярния инфлунсър и майка на три прекрасни деца – Антоанет Пепе, е бременна за четвърти път.

Бащата на бебето е нейният приятел, Иво Карамански Сано. Той е син на бившата гимнастичка Нели, а неговият втори баща, Александър Сано, съобщи радостната вест в свое интервю.

Актьорът не скри вълнението си, че с дългогодишната му половинка Нели ще станат баба и дядо за пръв път. А към Антоанет Пепе заваляха поздравления и пожелания за лека и щастлива бременност в социалните мрежи.

Антоанет и Иво са заедно от около две години и връзката им не спира да събужда интереса на техните последователи. Пепе има три прекрасни деца – две дъщерички, София и Сиена, от първия си брак, и син на име Матиас от предишната си връзка.

В края на 2022 г. двойката говори за пръв път в телевизионно интервю за връзката си пред Мон Дьо в "Събуди се" по NOVA.

Самият Иво признава, че първата му среща с Антоанет е любов от пръв поглед. По това време той е на 16, а тя – на 24. До момента, в който ще станат двойка и семейство обаче, ще минат няколко години.

"Много е различен от всички мъже, които съм срещала през годините", признава Пепе пред Мон Дьо. Тя не крие, че у Иво е открила топлина, мърдост и грижовност. "Той е моята сродна душа."

Самата Антоанет Пепе от години вдъхновява своите последователи със своята откровеност, като тя е и автор на книга. В нея, както и в социалните мрежи, тя разказва искрено за сблъсъка с анорексията, неуспешния си брак, развода и живота на модерна майка със забързано ежедневие и три прекрасни малки деца.

Своите деца тя описва като най-голямата мотивираща сила и точно те я вдъхновяват да се развива.

Днес Антоанет и Иво са щастливи, заедно и вече са бъдещи родители – напук на всички, които биха критикували връзката им заради разликата в годините.