Спорт

Полицията в Разград с мерки за дербито Лудогорец – Левски

   
Полицията в Разград с мерки за дербито Лудогорец – Левски

Футболен клуб Лудогорец и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с Левски XXVII кръг на efbet Лига, който ще се играе на 3 април (сряда) от 19.30 часа на "Хювефарма Арена".

Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на Левски е предвиден сектор "Гости". Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества.

Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес билети ще се продават на клубната база от 10:00 до 18:00 часа, а в сряда от 13:00 часа до началото на двубоя ще работи касата на улица "Васил Левски", както и тази на сектор "Гости".

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник.

От Лудогорец съобщават, че "Хювефарма Арена" разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предавани на полицията.

За мача с Левски "Хювефарма Арена" отваря врати в 17:30 часа. От Лудогорец призовават феновете по възможност да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14