Спорт

Полицията в Разград с мерки за дербито Лудогорец – Левски

   
Полицията в Разград с мерки за дербито Лудогорец – Левски

Футболен клуб Лудогорец и полицията в Разград ще вземат сериозни мерки за опазване на обществения ред преди, по време и след мача с Левски XXVII кръг на efbet Лига, който ще се играе на 3 април (сряда) от 19.30 часа на "Хювефарма Арена".

Фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на домакините. За привържениците на Левски е предвиден сектор "Гости". Достъп до стадиона няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества.

Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен. Феновете подлежат на щателни проверки в подстъпите до стадиона, както и по входовете.

Днес билети ще се продават на клубната база от 10:00 до 18:00 часа, а в сряда от 13:00 часа до началото на двубоя ще работи касата на улица "Васил Левски", както и тази на сектор "Гости".

ПФК Лудогорец напомня, че присъстващите с лица под 18 години трябва да представят попълнена декларация за настойник.

От Лудогорец съобщават, че "Хювефарма Арена" разполага със система за видеонаблюдение, като нарушителите на реда ще бъдат идентифицирани и предавани на полицията.

За мача с Левски "Хювефарма Арена" отваря врати в 17:30 часа. От Лудогорец призовават феновете по възможност да дойдат на стадиона по-рано, за да се избегнат струпвания по входовете непосредствено преди началото на двубоя.