Шоу

Краси Радков и Годжи подхванаха общ бизнес

   
Краси Радков и Годжи подхванаха общ бизнес

Краси Радков и Георги Милчев Годжи стартираха съвместен бизнес.

Актьорът и музикантът се хванаха заедно да обикалят нощните заведения и да изнасят скечове.

Тази схема на изяви и припечелване на пари е добре позната в средите и от други техни колеги. Така, че творческият съюз между музикантът от "Ку-Ку Бенд" и комикът не изненадва никого, като на сцена заедно ще ги видим на 18 април. Тогава двамата имат планирано участие в пловдивски клуб.

За Радков певческите възможности са под въпрос, макар че преди време стана победител в "Като две капки вода". Затова и музикалната част ще бъде основно поета от Георги Милчев. В шоу програмата си двамата ще заложат повече на скечовете, тъй като вече имат няколко сполучливи изяви заедно.

Легендарна остава в историята смешката им, при която Годжи се превъплъщава в генерал Венцислав Мутафчийски, а Краси Радков е професор Тодор Кантарджиев в разгара на COVID пандемията.

Актьорът и музикантът също така имаха рубрика по телевизията за шеги от Северозападна България, която също се радваше на голям интерес. Хонорарът на протежета на Слави Трифонов остава в тайна, но едва ли двамата са се съгласили да излязат на сцената за под няколко хилядарки.

Краси и Годжи вероятно ще припечелят допълнително към месечните си доходи, защото имат и други печеливши занимания - актьорът е водещ на танцувалното предаване "Денсинг старс", а певецът има дейно участие във "Вечерното шоу на Слави Трифонов" по телевизия 7/8, което от дълго време не се води от Дългия, а от сценариста му Иво Сиромахов, написа hotnews.bg.