Шоу

Съсипаха Преслава с това МЕМЕ в нета!

   
Съсипаха Преслава с това МЕМЕ в нета!

Носът на фолк певицата Преслава се топи по-бързо от априлски сняг! Обонятелният й орган гони размерите на този на Майкъл Джексън, а изпълнителката вече не прилича на себе си.

След последната й публична изява като гост в „Като две капки вода“, интернет гърми от колажи и мемета, свързани с „изострената“ й визия. Една от най-разпространяваните снимки е тази на Преслава до героиня от филмовата поредица „Планетата на маймуните“, пише Intrigi.bg. Ари е говореща маймуна, с ясно изразени човешки черти и отличителен нос под формата на две дупки.

Точно така изглежда и нослето на Преслава след пластиката, на която се подложи преди няколко години. В началото положението не беше толкова зле, но с всяка изминалата година ринопластиката продължава да видоизменя обонятелният орган.
 Според експерти причината може да се крие в продължително драстично отслабване или по-лошо - топене на носна тъкан следствие на вътрешно възпаление. „Преслава трябва незабавно да се консултира с пластичен хирург, който да установи защо носът й продължава да се смалява. Процесът може да е необратим“, разкриват запознати.