Икономика

Практикер ще отвори своя трети хипермаркет в София

   
Практикер ще отвори своя трети хипермаркет в София

На 11-ти април в 15:00 ч. пазарният лидер Практикер ще открие своя трети магазин в столицата. Новият обект от веригата се намира на бул.“Никола Мушанов“ 149Б, район Красно село.

Практикер Красно село е първият обект от изграждащия се търговски комплекс HOLIDAY PARK, който ще разполага с над 31 000 кв.м търговска площ и ще осигури повече от 500 нови работни места.

На разположение на потребителите ще има над 25 търговски обекта и заведения, като хипермаркет на пазарния лидер Технополис, Lidl, Decathlon, JYSK, dm, LC Waikiki, Happy Bar & Grill и още много други. HOLIDAY PARK Красно село ще отвори врати през пролетта на 2025 г.

Новият хипермаркет за дома и градината Практикер Красно село заема площ от 11 500 кв.м. За удобство и улеснение при пазаруване, клиентите ще могат да се възползват от безплатен паркинг с над 200 паркоместа, както и от зарядна станция за електрически автомобили.

Потребителите ще могат да разчитат на богат асортимент от повече от 50 000 продукта за дома и градината. Само за Практикер Красно село са подготвени стотици изключително атрактивни оферти за първите 10 дни след откриването.

Клиентите ще могат да се възползват и от безплатна доставка в рамките на град София, както и от изплащане на вноски без оскъпяване за избрани продукти.

За Практикер:

Практикер е верига специализирани хипермаркети за дома и градината, създадена в Германия. На българския пазар стъпва през 2004 г. и за кратко време се нарежда сред водещите вериги, които развиват този сектор в страната. 

През 2014 година българската компания „Видеолукс Холдинг“, собственик на хипермаркетите за техника Технополис и ритейл парковете HOLIDAY PARK, придобива целия бизнес на Практикер в България и към момента управлява 17 обекта от веригата в 15 големи града на страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Шумен, Ямбол, Враца, Добрич, Перник, Пазарджик и Хасково.