Спорт

ЦСКА обяви официално раздялата си с Нестор Ел Маестро. Начело застава Стамен Белчев

   
ЦСКА обяви официално раздялата си с Нестор Ел Маестро. Начело застава Стамен Белчев

ЦСКА обяви официално раздялата си с треньора Нестор Ел Маестро, както и с неговия щаб. Причината за това решение са слабите резултати, като ЦСКА загуби от Пирин у дома с 1:2 и това изпрати тима на трето място, на цели девет точки от върха.

Начело на ЦСКА ще застане Стамен Белчев с помощник Анатоли Нанков. Треньор на вратарите остава Стоян Колев, а анализатор на тима ще бъде Христиан Христов, съощбиха от "червените". Ето какво гласи пълното съобщение на ЦСКА без редакторска намеса:

"След незадоволителните резултати в последните мачове ръководството на ЦСКА взе решение да освободи старши треньора Нестор ел Маестро и помощниците Никон ел Маестро и Александър Гицов.
Благодарим на досегашния треньорски щаб за работата и им пожелаваме успех в бъдещите начинания!

На тяхно място начело на тима застава Стамен Белчев с помощник бившият играч на ЦСКА Анатоли Нанков. Бившият страж на „армейците“ Стоян Колев запазва позицията си треньор на вратарите. Анализатор на тима ще бъде Христиан Христов.

Във връзка със завръщането си начело на първия отбор, Стамен Белчев ще даде пресконференция на 16.04.24 г. от 10:00 ч. на националния стадион "Васил Левски".