Шоу

Емрах не се отказва от мерака си към Веси

   
Емрах не се отказва от мерака си към Веси

Веси, партньорката на Емрах Стораро в танцовото състезание „Денсинг Старс”, попари мераците му, след изненадващата и неуместна целувка, която той й лепна на сцената миналата седмица. За зрителите бе очевидно, че спонтанната проява на интимност не й бе особено приятна. Веси изглеждаше смутена и раздразнена, но малкият син на Тони Стораро явно не го е забелязал, пише Хотарена.

Дори когато на следващата им репетиция Веси уточни отношенията им и постави ясни граници в тях, Емрах продължи да настоява, че помежду има нещо повече от професионално партньорство. В попфолк средите се мълви, че и след като изтърпя неловката реч от сценичната си партньорка пред камерите, младият певец не се е отказал от намеренията си към нея. Емрах бил убеден, че симпатиите са взаимни и в някакъв момент Веси ще се поддаде на чара му.

„Бих искала да разгранича сценичното от действителността. И да кажа, че нашите отношения трябва да останат изцяло работни”, сподели Веси, а после сама пред камерите на „Денсинг Старс”, каза, че по време на последния й танц с Емрах се случило нещо, което прескочило личните й граници. Отношенията й с певеца били чисто професионални. „Очаквам от теб да имаш моето уважение като професионалист, като педагог, който ти помага да се развиваш”, каза още Веси, при което Емрах възкликна: „Това за к’во го казваш изобщо?”. Защото е важно, уточни партньорката му.

Певецът не смята, че има за какво да се извинява, каза после сам пред камерите. Даже наново настоя: „Доста хора виждат химията между нас, за което не съм и учуден. То си личи от километри, но като цяло аз съм дошъл да печеля, не да се опознавам с някой”. Предстои да се види дали ще е така. Още повече, че Веси демонстрира категоричност в позицията си. „Това, което правим, е изключително трудно. Аз положих огромни усилия, за да се сработим до този момент в предаването, и няма да оставя някакво малко объркване да попречи на нашата работа заедно”, каза Веси.

След като се представиха със стрийт фюжън на сцената на шоуто, Емрах се задоволи само с прегръдка от партньорката си. Освен това получи предимно похвали от журито.