Новини

Асен Василев: След изборите няма да сме с ГЕРБ, освен ако не стане драстична промяна

   
Асен Василев: След изборите няма да сме с ГЕРБ, освен ако не стане драстична промяна

Лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев, бившият премиер Николай Денков и депутатът Никола Минчев посетиха Пловдив за открит разговор за "успехите и грешките си" в Римския стадион.

Преди началото на събитието Асен Василев заяви, че не очаква на следващите избори да взаимодействат с ГЕРБ, освен ако там не стане "изключително драматична промяна".

Денков отчете свършеното по време на управлението на редовния кабинет, като най-голям акцент постави върху повишените пенсии. 

Бившият финансов министър Асен Василев заяви, че е учил как да прави бедни държави - богати.

"Това, което побърква ГЕРБ и ДПС е, че парите са записани в бюджета и не зависят от това послушен ли си на единия, или на другия”, коментира той.

Кирил Петков каза, че ПП са влезли с "чиста умисъл" в политиката, за разлика от ГЕРБ и ДПС. Той обяви, че Бойко Борисов и Делян Пеевски работят в пълен синхрон.

Попитан за компроматите, които в последните седмици се насочват към ПП-ДБ, Асен Василев отговори, че всичко трябва да се докаже. "Ако има нещо, съдът трябва да ги осъди, ако няма нищо - въпросът е защо се говори с журналистите, а не пред съда", заяви Василев.

През това време лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се включи на живо от среща с хвалещи го избиратели в столичния район "Подуяне". Той съобщи, че бившият кмет на София Йорданка Фандъкова ще води кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за предсрочните парламентарни избори.


Анкета

Зависи ли как ще гласувате от предизборната кампания на кандидатите?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14