Шоу

Никол Щерцингер не успя да стане българска снаха, но ръгбист ще я направи шотландска

   
Никол Щерцингер не успя да стане българска снаха, но ръгбист ще я направи шотландска

Бившата приятелка на Григор Димитров е щастлива с Том Евънс, ще се омъжи в родния Хавай. Никол Щерцингер най-после може да си отдъхне. След много провалени връзки и творчески неуспехи 45-годишната певица изживява голяма любов и шеметна кариера.

Преди дни тя получи престижната британска награда “Оливие” за театрално изкуство, а след това и годеникът ѝ Том Евънс заяви, че иска да станат семейство възможно най-скоро. “Нямам търпение да се оженя за нея. Когато ѝ предложих да се сгодим миналата година, беше един от най-щастливите дни в живота ми”, каза 39-годишният бивш ръгбист.

Двамата са заедно от 2019 г., след като преди това певицата имаше 4-годишен любовен роман с българския тенисист Григор Димитров. Връзката им обаче се разпадна, тъй като и двамата бяха прекалено заети да преследват професионални ангажименти по света. “Не е лесно. Графиците ни са много тежки, но тя се справя по-добре от мен с това да може да идва на повечето места, на които съм”, призна Димитров, докато бяха заедно. Никол дори го придружи по време на едно от завръщанията му в родната България, като непрекъснато споделяше с милионите си последователи в социалните мрежи информация и снимки колко страхотна е страната ни.

Щерцингер не успя да стане българска снаха, но е напът да бъде шотландска. Новият ѝ любим Том Евънс е роден в Зимбабве, но е израснал в Обединеното кралство. През 2008 г. изиграва първия си мач за националния отбор на Шотландия по ръгби. Надява се да има бляскава кариера в този спорт, но само две години по-късно трябва да се раздели с тази мечта, тъй като преживява тежка травма на врата при сблъсък с уелски играч на терена. Заради атлетичното си тяло и красота се насочва към модния подиум и участия в различни телевизионни формати. По време на музикално шоу се запознава с Никол, която е съдия в него.

Макар да я харесва от пръв поглед, първоначално не прави никакви опити за ухажване, защото е стъписан от нейната слава. След като приключва с участието си в шоуто, се престрашава да ѝ се обади. Двамата започват да излизат, но удря пандемията от коронавирус и трябва бързо да избират дали да продължат заедно, или всеки да се самоизолира в своя дом. Съвместният им живот по време на локдауните във Великобритания е страхотен тест за чувствата им. Тъй като и двамата са фитнес маниаци, правят съвместни тренировки. Някои дори споделят в социалните мрежи. От видеата се вижда каква химия има помежду им.

Първоначално Щерцингер отхвърля всякакви слухове и догадки, че отношенията им вървят към брак. Твърди, че все още не е готова за това, но според нейни близки някои разочароващи раздели в миналото са я направили по-предпазлива. Освен с Григор Димитров певицата е имала връзки с колегите си Хари Стайлс и Ник Хексъм, със звездата на Формула 1 Луис Хамилтън и с телевизионния водещ и рапър Ник Канън.

Световната ѝ музикална кариера стартира с момичешката банда Pussycat Dolls през 2003 г. Първите години на групата са изключително успешни. Издава два албума, от които успява да продаде 55 млн. копия. Прави турнета, но през 2010 г. се разпада. Събира се отново през 2017 г., но пет години по-късно момичетата отново се разделят.

Щерцингер опитва самостоятелна кариера, но след като не успява да пробие като солов изпълнител, се насочва към съдийстване на различни музикални формати по света. Снима се във филми, а от няколко месеци голямата ѝ страст е театралната сцена.

След като няколко пъти отказва покани за участие в мюзикъли, изненадващо приема да изиграе Норма Дезмънд в “Сънсет булевард” на Андрю Лойд Уебър в Лондон. И макар винаги да е впечатлявала с бляскавата си външност, така се превъплъщава в ролята на избледняла звезда от ерата на немия екран, че още по време на премиерата на мюзикъла през септември получава бурни овации от театралната критика. Никой обаче не очаква, че тя толкова бързо ще запише името си в историята на наградите “Оливие”. Това става, след като “Сънсет булевард” печели рекордните седем статуетки, включително за актьорско майсторство на Никол Щерцингер.

“Винаги съм искала да бъда певица и да правя мюзикъли. Мечтала съм за толкова много роли, но тази на Норма Дезмънд не беше една от тях. Да я изиграя, беше едно от най-смелите неща, които съм правила, и сега смятам, че Бог действа по мистериозни начини”, каза развълнуваната Никол по време на церемонията за престижните театрални награди. Причината е, че темата за пренебрегването е особено болезнена за нея. “Определено имам проблем с изоставянето и това е, защото биологичният ми баща ме заряза, когато бях на три години. Това обаче ми помогна да изиграя Норма. Тя също има огромен страх от изоставяне. Чувства се толкова изоставена в живота си, празна и самотна, че приех, че това е роля, предназначена да бъде изиграна от мен”, призна певицата в интервю.

Тя е родена в Хавай и отгледана от втори баща. Семейството е бедно и на Никол се налага да работи още от малка. Била е сервитьорка, модел, актриса в развлекателни трупи, преди да стане част от малки американски музикални групи.

Приема Обединеното кралство като втора родина - заради работата си и връзката с Том Евънс живее през повечето време там. Но след театралния си успех в Лондон вече има покани за участие в постановки в Бродуей.

Певицата иска дядо ѝ да я венчае

Никол Щерцингер планира да има две сватбени церемонии – в родния Хавай и някъде в Европа. Мястото на първата е сигурно. Това ще е църквата, в която нейният дядо от години е свещеник. Певицата е изключително свързана не само с него, но и с храма. Като малка ходи поне на две църковни служби всяка седмица, както прави и цялото семейство.

Всички са много вярващи и близки помежду си. Така че Никол иска да се врече във вярност на любимия си Том първо в тяхно присъствие, а след това да има сватбено празненство с приятели на романтично място в Европа. Все още то не е определено, нито пък кога точно ще е сватбата, но Щерцингер призна, че няма да отлага много, защото вече е готова за този важен момент в живота си.