Автомобили

Първото Lamborghini Revuelto пристигна в България

   
Първото Lamborghini Revuelto пристигна в България

През септември миналата година Цвети Василева показа процеса по поръчка и спецификация на новото Lamborghini Revuelto, а сега, половин година по-късно, колата вече е доставена в България. Това разбираме от публикации в Instagram, където са показани снимки от процеса на доставка на колата. Както и тогава предположихме, колата е първата в България, а освен това, собственикът ѝ може да се похвали и с една от първите бройки в световен мащаб.

Припомняме, че Lamborghini Revuelto е най-новото попълнение в гамата на марката. Топ моделът на италианците има заменя Aventador като използва бензинов 6.5-литров V12 двигател, заедно с три електромотора за системна мощност от 1001 конски сили.

От кадрите споделени в социалните мрежи можем да видим, че е заложено на матов цвят в жълто-златистата гама, контрастиращ с черни елементи, както и черни джанти, зад които се крият спирачни апарати в същия светъл цвят. Макар да не са публикувани снимки на интериора, кадрите все пак разкриват подобна на екстериора схема за цветовете.