Новини

Бивша любовница на Руди Гела загуби делото за обида срещу Соня Колтуклиева, осъдена е да заплати 1500 лева на топ-журналистката

   
Бивша любовница на Руди Гела загуби делото за обида срещу Соня Колтуклиева, осъдена е да заплати 1500 лева на топ-журналистката

Бившата любовница на Руди Гела загуби делото срещу Соня Колтуклиева и беше осъдена да й заплати 1500 лева. През зимата на 2022 година, врачанката Ралица Младенова, заведе иск срещу топ-журналистката, защото била видяла във Фейсбук пост, в който е определена като психоложка, която се държи като неуспяла фолкаджийка. Интернет пространството е изпълнено със снимки на Ралица Младенова в предизвикателни пози и оскъдно облекло, пише 5gmedia.bg.

През декември 2022 година, съдия Боряна Петрова от СРС, издаде разпореждане за блокиране на банковите сметки на Соня Колтуклиева, заради иска от 5000 лева, докато тя беше в Париж със съпруга си.

Ралица Младенова е стара мома на 39 години, тя стана публично известна като шпионка на бившия спортен министър Радостин Василев в неуспешния му опит да затвори спортния комплекс “Диана” на бизнесмена Александър Сталийски. Тя беше изиграна от серийния политически ренегат, който я заряза и се ожени за своя подчинена от Българския спортен тотализатор.

Адвокатка на Ралица Младенова беше Елена Фичерова, активистка в създаването на първата политическа партия на Васил Божков-Черепа, който е обвиняем по 3 дела: за пране на пари, за трафик на културни ценности, за изнасилване и за подбудителство към убийство. Юристката, уволнена от КПКОНПИ, беше за кратко време началник-кабинет на вътрешния министър Бойко Рашков, замесен в огромния скандал с контрабандата в митниците, довел до ареста на неговите приближени Марин и Стефан Димитрови.

Делото беше спечелено от известната адвокатка Екатерина Димитрова, двукратна носителка на националната награда за правосъдие “Темида - цената на истината”. Тя, заедно с адвокат Николай Хаджигенов, спечели заведеното от мен дело за клевета срещу Маргарита Михнева, която, в началото на годината, беше прибрана в психиатрията и до днес се намира в хоспис за лечение на психиатрични заболявания.


Анкета

С хартиена бюлетина или с машина ще гласувате на изборите 2 в 1 на 9 юни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14