Шоу

Невена и Венко с нови разкрития за Слави

   
Невена и Венко с нови разкрития за Слави

Венелин Венков и Невена Цонева с нови разкрития за напускането си от "Ку-ку бенд" и екипа на Слави Трифонов. Този път са доста крайни в изказванията си и се разбира, че ситуацията не е никак приятна и по време на работата си с Дългия са били като в затвор.

Думите им със сигурност ще окажат голямо влияние върху целия екип на Трифонов, тъй като загатват за истинско мъчение.

"Тези, които са гледали „Изкуплението „Шоушенк“ – там накрая затворниците ги пускат след 30-40 години и не знаят какво да правят със свободата си. Повечето се бесеха там, където си правеха чертичка и си пишеха имената. При мен не е чак такова положението, но и аз съм бил 30 години в една организация", казват Невена и Венко в ефира на bTV по повод на раздялата си с Ку-Ку бенд и Слави Трифонов.

„Бях на график от понеделник до петък всяка седмица“, призна той и добави, че сега му е трудно да свикне, че разполага с много повече време.

Невена Цонева добави, че дълго време са обмисляли това решение. „Аз само 7 години съм била в Ку-Ку бенд. Не е лесно или леко взето решение. В края на краищата беше категорично“, уточни тя.

Венелин Венков призна, че не иска да изпада в подробности как са стигнали до решението, но сподели – „Не се чувствам добре през последните години, всичко е съвсем различно вече там“.

„Това, което е там вътре в момента в Ку-Ку бенд не е това, което беше преди. Най-вече Слави го няма в групата. Тя е негова, никога не е оставил никого под никаква форма, но вече не е част от групата. В момента си вършим професионално нещата“, каза Венков.

„Това вече не е моето. Моето бе да правим песни с тая група, както сме правили много дълги години. Ние вече не правим песни и албуми. Много ме мъчи това и исках да приключа“, каза той.

Венков бе помолен да коментира политическото отклонение на Слави от шоубизнеса в последните години:  „Крайно аполитичен съм, не ме интересуват тези неща. Всеки си взима решения сам за себе си“, заяви той.

„В един момент решихме, че е по-важно за нас да си гледаме детето и да му обърнем внимание, отколкото да се занимаваме с това, с което сега“, каза той.

Цонева добави, че обстоятелствата са много – лични, професионални: „Преместихме се да живеем по-далеч например, това допълнително затрудняваше вече професионалните ни ангажименти“, каза тя.