Новини

Кирил Петков за катастрофата: Без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим

   
Кирил Петков за катастрофата: Без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим

Моите огромни съболезнования на близките на починалия шофьор.
Колата на НСО, с която отивахме към Варна тази вечер катастрофира на влизане в Аксаково. Возих се на задната седалка в колата и имах само изкарване на въздуха, но реално не съм пострадал.
Бърза помощ дойдоха много бързо на място, както и пожарникарите, които успяха много професионално да разрежат колата, за да извадят пострадалите.
Искам да благодаря и на тези, които още в първите минути успяха да намерят лост и заедно да отворим вратите и да се стигнем до хората.

Това написа на страницата си във Фейсбук съпредседателят на ПП Кирил Петков след като по-рано днес колата, в която той пътуваше, катастрофира. Ето и още от публикацията на Петков:/ без редакторска намеса/

Благодаря и на двамата служители от НСО, с които отворихме заедно вратите и бяха адекватни въпреки, че и те бяха с някакви травми.
Реално обаче без професионалната техника и уменията на пожарникарите не можехме да се справим.
Дадох дума на екипа на пожарникарите, че тези специализирани инструменти, които имаха трябва да са в всяка пожарна кола, защото разбрах, че някои ги имат, а някои не. Обещавам, че ще направя всичко за да ги осигурим!
Сега отидох и до болницата, където жената е приета в момента. Говорих с неврохирурга, която ме уведоми, че черепната травма изглежда незастрашаваща живота.
Моля се на Бог и другите травми да не застрашат живота и. Дал съм телефона си на директора на болницата ако трябва каквото и да е съдействие, да имаме личен контакт и да ми звънят по всяко време.
Медицинският персонал в болницата бяха големи професионалисти и им благодаря за моменталната помощ, която оказаха на жената.
Искрени съболезнования на дъщеря му, семейството и близките му. Ще се опитам да се свържа с тях в утрешния ден, и да им окажем всякаква помощ от която имат нужда.
Ще спра предизборната си кампания докато съм сигурен, че всичко което зависи от мен за да помогна на пострадалите и семейството е направено.
Благодаря за стотиците обаждания. Бог да го прости човека!


Анкета

С хартиена бюлетина или с машина ще гласувате на изборите 2 в 1 на 9 юни?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14