Шоу

Алек Младенов: Търсех любовта в Ергенът, но не я намерих

   
Алек Младенов: Търсех любовта в Ергенът, но не я намерих

"Майка ми винаги е имала мнение за всяко нещо, което се случва около мен, и е редно. В този момент там и както по принцип аз вярвам, че така всъщност родителите функционират най-правилно - да задават правилните въпроси, за да може човек да се опита да си отговори на неща, които не си е задавал сам до момента. Нейното мнение не ми е натежало. Смея да твърдя, че емоционалното ми състояние там и начинът, по който съм разсъждавал до финала включително, е бил един и същ." Това заяви Александър Младенов - Алек в "120 минути" по bTB след неочаквания финал на сезон 3 на романтичното риалити „Ергенът“.

„Всяко нещо, което съм взимал като решение до момента в живота ми, ми е идвало от сърцето и то ме е навигирало. И в момент, в който имах възможност да послушам себе си и да взема избора за мен, както избора да вляза вътре беше за мен, аз го направих“, допълни Алек.

В края на предаването Алек не избра нито една от двете дами - Магдалена и Надежда, и се раздели с тях чрез видео послание.

„В ретроспекция това може да е един урок, който да взема, но и аз съм човек. Какво означава правилно или неправилно в този момент – телевизионно, реално, спрямо кого? Аз отидох сам за себе си и излязох сам с чиста съвест. В края на деня заспивам спокойно, защото не съм дал фалшиви надежди нито на себе си, нито на който и да било друг. Оттук нататък ще правя само и единствено това, което аз реша, без да се съобразявам с мнението на никого и да съм себе си 24/7“, посочи Алек.

По думите му няма определен момент, в който да създадеш семейство. Това идва, когато намериш твоя човек. Алек каза също, че няма събирателен образ за перфектната жена.

„Не съм имал уравнение. Моето „уравнение“ винаги е било да видя човека в очите и да се опитам да го усетя – какво иска, какъв е, защо говори по определен начин, какво му е поведение, как отговаря на дадени въпроси и как се държи в определени ситуации. Когато такъв ми е принципът на действие и съм поставен в среда, в която някои от нещата могат да не са директно показани и изказани, радарът започва да бяга. Нямам схема за харесване, всичко е до човек и винаги ще бъде“, каза Александър Младенов.

Алек сподели, че е влязъл в предаването поради две причини.

„Първата е, за да видя какво животът може да ми предостави точно там, където най-малко можеш да го очакваш. Исках да проверя дали ще ми бъде предоставена такава възможност. За мен това беше едно невероятно хубаво приключение. Веднага след това исках да се видя в най-нестандартната и некомфортна за мен среда, за да науча повече за себе си и повече за хората около мен“, каза бизнесменът и предприемач.

Търсех си любовта, търсех си половинката, каза ергенът Алек.

„Всеки е влязъл там с идея за себе си, да намери нещо за него си, което той търси. Аз поемам отговорност за моето емоционално състояние и моите чувства, Смятам, че всеки един човек, който е там е бил пределно наясно за какво става въпрос. Най-ценното нещо през живота ми, което винаги ме е водило напред и ми е липсвало е да си намеря моя си човек. Това ми е било приоритет номер 1 с идеята ми за влизане в това предаване. Преди „Ергенът“ не съм търсил този човек. Да си намериш партньора не е процес на активно търсене, то е по-скоро послание, което изпращаш към себе си и към всичко около себе си и просто си отваряш очите да видиш с кое ще кликнеш“, допълни той.

Алек каза, че в предаването е научил неща за себе си, които преди това не е знаел.

„Това, че успявам да се усмихва във всяка ситуация и може би добре да прикривам реалното ми емоционално състояние. Полезно е. Минавайки през самоизяждането ти се научаваш как да го самоконтролираш“, коментира той.


Анкета

Следите ли европейското първенство по футбол?


Резултати
Видео
Защо резките спирания на магистралата са лоша идея
 18.09.2022 22:09      
Видео
Хазарта: Сбъднах си мечтата да съм на заплата
 16.09.2022 09:14